Must ♡ Valge

Üks võimas ja tugev ehtekomplekt kombineeritud jadeiidi ja oonüksi poolvääriskividega!

Kaelakee

OONÜKS

Võitlevate, enesekindlate isiksuste kivi, mis aitab oma eesmärkidele kindlaksjäämisel koondada sisemist energiat, andes jõudu ja tugevust. Pakub kaitset ja kindlust rõhumiste ja negatiivsete mõjutuste korral, tasakaalustades nii keha kui vaimu. Oonüks kõrvaldab melanhoolia, annab jõudu ja aitab karmavõlgade puhul. Toob õnne ja rõõmu, edendab sõprust ja kaitseb abieluõnne. Suuren­dab ka sõltumatust ja kartmatust. Seotud Uraaniga. Ta on usu, ideoloogia, infor­matsiooni ja tea­duse kivi. Teda seostatakse ka võiduga aja üle, seetõttu kasutatakse noorenemiskuuridel, lootusega pikale elueale. Mõnikord kasutatakse astraalseteks rännakuteks ajas ja selgeltnägemiseks. Põhifunktsioon on kindlustada tulevikku. Seda kivi peaks kandma isik, kes soovib vabaneda hirmudest tuleviku ees. Samuti kaitseb ta omanikku reisidel, matkadel ja komandeeringutel.

Oonüks muudab negatiivse positiivseks. Ta tõmbab universumist energiaid, tuues ligi seda, mida vaja – noorendab, annab jõudu, elujõudu, püsivust, leevendab hirme ja muresid, annab võime targalt otsustada.

Energiat koon­dav kivi, mis aitab haigustest üle saada. Oonüks soodustab vereringet ja parandab kuulmist. Tugevdab jalgu, hambaid, küüsi, nahka ja juuk­seid, aitab juuste väljalangemise puhul. Soodne ka südame-, neeru-, põrna- ja närvitalitluse­le. Vähendab apaatiat ja ülitundlikkust ilmamuutuste suhtes. Kiirendab operatsioonijärgset taastumist, hoides eemale võimalikud tüsistused. Leevendab kõrva­valusid. Asetatuna päikesepõimiku piirkonda, kosutab ta kõhunääret.

JADEIIT

Jadeiit kuulub maagiliseimate kivide hulka, mõjutades nii elusat kui elutut loodust. Sobib väga hästi mõtluskiviks, tuues endaga kaasa hingelise rõõmu ja rahulolu, tasakaa­lustades ja värskendades mõttetegevust ning tundeilma. Jadeiit parandab meeleolu ja väljendusvõimet, andes kasutajale tagasi tema isikupära ja võime armastada. Tema mõjuväljas on ühinenud naiselik tundlikkus ja võime elada iseenese ning loodusega harmoo­nias. Jadeiit kannab endas väga tihendatud energiat, jäädes sealjuures püsivaks ja tasakaalustatuks. Läänes arvatakse, et jadeiit suurendab sissetulekuid ja kindlustab majanduslikku edu; Idamaades aga leitakse, et kivi piken­davat inimese eluiga ja andvat talle tarkust juurde.

Jadeiidi rahustavad võnkumised mõjuvad tasakaalustavalt kogu inimese organismile. Kosu­tab neere, südant, vereringet (tasakaalustab arteriaalset vererõhku, mis alandab tundlik­kust ilmamuutuste suhtes), ja närvisüsteemi. Mõjub soodsalt rasestumisele, kui see on psüühiliste blokkide tõttu pärsitud. Jadeiit kosutab kogu organismi immuun­süsteemi, ergutab ainevahetust ja tõhustab soolte talitlust. Leevendab neerudega seotud haigusi (neeruvaevused, -kivid, alatalitlus). Sobiv kasutada ka nakkushaiguste, kollatõve ja palaviku korral.

Jadeiit on kaitsekivi, tõmmates ligi head õnne ja sõprust. Ta integreerib meele kehaga, aitab sul saada selleks, kes oled. Jadeiit on südamekivi, mis suurendab armastust ja hoolivust. Jadeiiti võib asetada mitmele tshakrale, näiteks viljatuse puhul kõige alumisele; migreenide ja peavalude korral lauba-tshakrale; voolmete, seedehäirete ja maohädade leevendamiseks asetatakse jadeiit päikesepõimikule. Neeruhaiguste ja -voolmete puhul pannakse jadeiit valutavale kohale, kõige parem kui mõlemale neerule korraga.

Jadeiidi kivienergi puhastamine: väesta kuu-, päikesevalguses ja maapinnal.

 

Käsitööehe: Kristel Vask

Ehtemodell: Marina Ander

Ehtel on uus omanik.